"Anadolu Mektebi Ortaokul Okuma Programı" Kapsamında öğrencilerimizle kitap okuma faaliyetlerimiz devam etmektedir.

"Anadolu Mektebi Ortaokul Okuma Programı" Kapsamında okulumuzda Türkçe öğretmenimiz Mehmet Alim KONUKÇU ve bu programa gönüllü bir şekilde katılan öğrencilerimizle kitap okuma faaliyetlerimiz devam etmektedir.

Ortaokul Okumaları Programı; öğrencinin erken yaşlarda okuma alışkanlığı kazanmasını, okuduğunu anlamasını, akıl yürütmesini, yazmaya yönelmesini, değerlendirme yapmasını, kendi yeteneklerini erken fark etmesini, algısını açarak emeğinin önemini kavramasını ve lise dönemindeki “Anadolu Mektebi Yazar Okuma” programına hazırlanmasını amaçlar.

Her ay, ayın en çok okuyan öğrencileri sürpriz ödüllerle pekiştirilmektedir...

19-12-202319-12-202319-12-202319-12-2023

Yayın: 19.12.2023 - Güncelleme: 19.12.2023 11:43 - Görüntülenme: 85