KONYA / SELÇUKLU - Ömer Cemile Güler İmam Hatip Ortaokulu

Kitap Okuma Kulübü’nün “Ailemle Okuyorum”etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz velileriyle birlikte katıldıkları kahvaltıda okudukları kitabı değerlendirdiler.

Kitap Okuma Kulübü’nün “Ailemle Okuyorum”etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz “Tuhaf Bilimler Akademisi” kitabını anneleriye birlikte okudu. Kahvaltıda bir araya gelen velilerimiz ve öğrencilerimiz; annesinin gözünden dünyanın en zeki çocuğu olan Nadir’in sürekli test çözülen, arkadaşlık kurmanın zaman kaybı olarak görüldüğü, gülmenin yasak olduğu Bilimler Akademisinde yaşadıklarını birlikte değerlendiler.

28-12-202328-12-202328-12-202328-12-2023

Yayın: 28.12.2023 - Güncelleme: 28.12.2023 12:48 - Görüntülenme: 96