Mrt

12 Mayıs 2024 Pazar Günü okulumuzda 5. Sınıfa kayıt yaptıracak kız öğrenciler için hazırbulunuşluluk sınavı yapılacaktır. Sınav  başvuru formuna buradan ulaşbilirsiniz

15.12.2023 Cuma günü tüm veli ve öğrencilerimizi Ecdat Camiinde Yatsı namazında buluşmaya davet ediyoruz. Namaz sonnrası Gazzeli kardeşlerimiz için dua gerçekleştirilecektir.

Veli Görüşme Saatlerimiz güncellendi. Düzenlenmiş son haline buradan ulaşabilirsiniz.

2023 - 2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem Genel Veli Toplantısı 26.11.2023 Pazar Günü yapılacaktır. Tüm velilerimiz davetlidir.

Ekm

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen 40 Şiir 40 Şair etkinlikleri kapsamında okulumuz Ömer Cemile Güler İHO'da öğrencilerimiz arasında şiir yarışması yapılacaktır. Yarışmaya katılacak öğrencilerimize başarılar dileriz.

Eyl

Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında velilerimize 27 Eylül Çarşamba günü saat 09.00'da  "Mevlid-i Nebi Programı" gerçekleştirilecektir.

Eyl

Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Yazar Fatmanur BİLEN öğrencilerimizle söyleşi gerçekleştirecektir.

Eyl

Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri  kapsamında okulumuz 5. ve 6. sınıfları arasında Pano Yarışması düzenliyoruz. 30 Eylül'de yarışma sonuçlandırılacaktır.

Haz

Okulumuzda 3 Temmuz- 25 Ağustos tarihleri arasında 7. sınıftan 8. sınıfa geçen öğrencilerimize yönelik  DYK Yaz  Kampı gerçekleştirilecektir.

Ock

Hedef LGS 2023 çalışmaları kapsamında 6-8 Ocak tarihleri arasında 8. Sınıf öğrencilerimizle soru çözümleri,motivasyon,sportif faaliyetler ve denemlerden oluşan programımızla Atabey Gençlik kampına gidilecektir.

LGS 2022 şampiyonlarımız Reyyan HAN, Mümine Ebrar MUŞMAL ve Zehra ÇETİNKAYA LGS 2023 şampiyon adaylarımızla buluşuyorlar...

Okulumuz Konferans Salonu

29.12.2022 Perşembe

⏰ 13.30

18 Aralık Dünya Arapça Günü etkinlikleri kapsamında Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Salih Zeki KEŞ hocamız "Neden Arapça" konulu sunumuyla öğrencilerimizle buluşacak.