HEDEF 2023 LGS

May

7. sınıftan 8. sınıfa geçen öğrencilerimiz için Hedef LGS 2025 için yaz kampı çalışma takvimimizi belirledik. Yaz kampımızda LGS dersleri uzman kadromuz tarafından verilecektir. Rehberlik ve motivasyon çalışmları da yapılacaktır. Gerekli bilgilerimiz okul rehberlik servisimizden edinebilirsiniz.

May

Hedef LGS 2024 çalışmalarından bir tanesi olan  Mesleki Rehberlik kapsamında öğrencilerimizi diş doktoru Tuğba AFŞAR'ın muyehanesine götürdük. Öğrencilerimiz doktorumuzun 1 gününü gözlemlediler ve diş doktorluğu mesleğiyle alakalı merak ettiklerini doktorumuza sordular.

8. sınıf öğrencilerimize "Dikkat ve Odaklanma" temalı seminer düzenlendi.

Şbt

Sınıf rehber öğretmeni ve okul rehberlik servisince 8. sınıf  velilerimizle yapılan sınavların analizleriyle ilgili bilgilendirme toplantısı zoom üzerinden gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuz Rehberlik Servisi  Hedef LGS 2024 Liselere Hazırlık Programıyla ilgili öğretmenlerimizi bilgilendirdi.

Şbt

Rehberlik Servisimiz tarafından Hedef LGS 2024 Liselere Hazırlık Programıyla ilgili öğretmenlermize bilgilendirme yapıldı.

Şbt

Hedef LGS 2024 Liselere Hazırlık Programı 7. Sınıf LGS Yaz Kursu DYK  Paket Programımız ıve yaz dönemi çalışmalarımızı hazırladık.

Şbt

Okulumuz Rehberlik  servisince 8. sınıflara 'Etkili Ders Çalışma Yöntemleri' konulu  el broşürü yapılarak dağıtıldı.

Şbt

Okulumuz  Rehberlik Servisi Hedef LGS 2024 Liselere Hazırlık Programıyla ilgili öğrencilerimizi bilgilendirdi.

8. Sınıf öğrencilerimizle  okulumuzun LGS 2023 şampiyonları buluştu. Okulumuz  LGS 2023 Türkiye Birincisi Ebrar Rana ÇETİN ve LGS 2023'te başarılı sonuçlar alarak bizi gururlandıran  diğer öğrencilerimiz okulumuza gelerek 8. sınıf öğrencilerimizle sohbet ettiler.

May

Hedef LGS 2024 kapsamında Okulumuz 8. Sınıf velilerine rehberlik servisimiz tarafından "Sınav Kaygısı ve Baş Etme Yöntemleri "konulu seminer gerçekleştirildi.

Rehberlik Servisimiz tarafından soru çözmede karşılaşılan güçlükler ve verimli ders çalışma teknikleri ile alakalı öğrencilerimize bilgilendirme yapıldı.

Rehberlik servisimiz tarafından zaman yönetimi broşürü hazırlandı. Okul sosyal medyamızda paylaşımı yapıldı.

8. Sınıf öğrencilerimizin motivasyonunu arttırmak, üst öğrenim kurumlarının tanıtılması amacıyla  Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip lisesine gezi düzenlenmiştir.

Okulumuz rehberlik servisi tarafından velilerimize  "Öz Düzenlemeli Öğrenme" semineri düzenlendi.