KONYA / SELÇUKLU - Ömer Cemile Güler İmam Hatip Ortaokulu

"No Probelem" etwinning projemizin sonuna yaklasirken problem çözme yöntemlerine yönelik yaptığımız işbirlikçi ve eğlenceli çalışmalarla öğrenciler hem eglendi hem öğrendi.

"No Probelem" etwinning projemizin sonuna yaklasirken problem çözme yöntemlerine yönelik yaptığımız işbirlikçi ve eğlenceli çalışmalarla öğrenciler hem eglendi  hem öğrendi. Proje danışman öğretmeni Senem Akseki liderliğinde dijital içerikli araçlarla müfredat birleştirilerek eğitim ögretim faaliyetlerimizi gerçekleştirdik.

03-05-202403-05-202403-05-202403-05-2024

Yayın: 03.05.2024 - Güncelleme: 03.05.2024 13:48 - Görüntülenme: 54