Okulumuz Tarihçesi

Ömer Cemile Güler İmam Hatip Ortaokulu kısa bir geçmişi olmasına rağmen adını duyurmuştur.

Okulumuz  Muhammed Hamdi  Yazır  İmam  Hatip Ortaokulunun ek binasında kızlarımıza eğitim  vermekte iken  İl Milli eğitim Müdürlüğümüzün aldığı karar doğrultusunda Muhammed Hamdi Yazır  İmam Hatip Ortaokulundan ayrılarak 2018/2019 eğitim öğretim faaliyetlerine  yeni binamızı yaptıracak olan  hayırseverimiz Ömer ve Cemile Güler'in isminin  verilmesiyle devam etmektedir.  Okulumuz bulduğu mevcut binasında geçici olarak eğitim öğretim faaliyeti vermektedir.  Değerli hayırseverlerimiz Ömer ve Cemile Güler'in  maddi ve manevi katkılarıyla yapımı  devam eden binamızın tamamlanmasıyla  okulumuz yeni binasında eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürecektir.

Yayın: 17.06.2020 - Güncelleme: 14.03.2023 09:15 - Görüntülenme: 880