Okulumuzda Genç Nida Kur-an’ı Kerim’i  Güzel Okuma yarışması yapıldı. Yarışmada dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi. Kendilerini tebrik ediyoruz.

Okulumuz 8. sınıf öğrencileri ekim ayında okudukları “Tuhaf Bilim Akademisi” kitabının yazarı Şöhret Doğruyol Sağbaş ile çevrimiçi söyleşi yaptılar.

Asfalt ve bahçe düzenlemesi için Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet PEKYATIRMACI  Bey’e ve oyun alanlarının düzenlenmesinde katkı sunan velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz 29 Ekim Cumhuriyet'in 100. Yılı etkinliklerimizi içeren video hazırladı.

Ekm

Okulumuzun Teknofest ve Tübitak projeleri ekibi Kapsül Teknoloji Platformunda gezi, gözlem ve incelemelerde bulundu.

Ekm

Okulumuz tüm öğrencileri ve öğretmenleri ile birlikte Konya Kitap Fuarını ziyaret ettiler. Kitap stantlarını gezen öğrenciler, yazarlar ile buluştular, kitapları incelediler ve kitap alışverişi yaptılar.

Eyl

Okulumuz 5/A sınıfı öğrencileri Fen Bilimleri dersi kapsamında Konya Bilim Merkezi'ni ziyaret ettiler.

Eyl

fendimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.)' in mevlidi şerifi münasebetiyle bu yıl okulumuzda ilahiler, naatlar,  yarışmalar ile zengin içerikli bir program gerçekleştirdik.

Eyl

Ey güllerin sultanı, âlem senle övüldü, biz seninle hep güldük, on dört asırdır daim, sensizliğe sürüldük, sana salat ve selam gönlümüz senle dolsun bizleri sana ümmet yapana hamtlar olsun efendimiz. Mevlid Kandilimiz mübarek olsun.

Eyl

Okulumuzda Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla ilahilerin, naatların, sinevizyon vb yer aldığı programlar, yarışmalar ,seminerler ve ikramların olduğu bir dizi etkinlik gerçekleştirilecektir.

Eyl

Okulumuz Veli Görüşme Saatlerine buradan ulaşabilir. Öğretmenlerimizle belirlenen gün ve saatlerinde görüşebilirsiniz.

Haz

Geleceğe en güvenli eğitimin adresi okulumuz Ömer Cemile Güler İHO'dan büyük başarı. 8. sınıf öğrencimiz EBRAR RANA ÇETİN 2023 LGS'de tüm soruları doğru cevaplamıştır. Öğrencimizi, ailesini ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Haz

2023-2024 Egitim- Öğretim yılında okulumuz eTwinning okulu olmaya hak kazanmıştır. Emeği geçen tüm personele teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzda  7. Sınıf öğrencilerine yönelik DYK kapsamında öngörülen yaz kamp (Temmuz-Ağustos) programı planlandı. Afişi yapılarak öğrenciler duyuruldu.

Haz

Rehberlik servisimiz tarafından öğrencilerimize "Dikkat ve Odaklanma " konulu seminer  verildi.