Haz

Rehberlik servisimiz tarafından  İmam Liselerinde uygulanan program çeşitliliğinin bilgilendirici broşürü  hazırlanarak öğrencilerimize dağıtıldı.

Haz

Dahil olduğumuz "Discover My Region" adlı eTwinning projesinde Polonya Slovenya,Slovakya, İspanya Gürcistan ve Türkiye'den ortaklarımız var.Projede amacımız ortaklarımızın kültürlerini tanırken kendi kültürel değerlerimizi de web2.0 araçlarını kullanarak tanıtmaktır. Proje ortak olan okulumuz Türkçe öğretmeni Senem Akseki ve 5/D sınıfı ogrencilerinden Fahriye Nur, Meryem, Hatice Kübra, Ayşe Şevval, Zeynep Hüma, Zehra Ecrin, İkra, İlayda teşekkür  eder,başarılarının devamını dileriz.

May

Öğrencilerimizin; okuyan, düşünen, yorumlayan; geleceğin kültür elçileri olmak için çaba harcayan, arkadaşlarıyla kültürel zeminde yeni bağlar kuran bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onların sosyal, kültürel, sanatsal ve edebi gelişimlerine çok yönlü katkıda bulunmak amacıyla “40 Şair 40 Şiir” Şiir Dinletisi etkinliği gerçekleştirildi.

May

Okulumuza gelen velilerimizin dinlenme ve beklemeleri için veli bekleme alanımız yapılmıştır.

May

Fen Bilimleri zümresinin rehberliginde uygulamalı olarak yapılan Bilim Şenliği etkinliği yerine getirildi.

May

Ramazan ayında  okulumuzda Ramazan ayı ile ilgili planlanan etkinlikler uygulandı. Bu etkinliklerden ilk olarak Ramazan-ı Şerif köşesi oluşturuldu ve bu köşeye Ramazan Sandığı yerleştirildi.

May

Öğretmenlerimize Rehberlik Servisimiz tarafından teknoloji ,sosyal medya e-bağımlılık hususunda bilgi paylaşımı yapma adına broşür dağıtıldı.

May

DYK'ya katılan öğrencilerle ve bu kurslarda görev alan öğretmenlerimize yönelik okul idaresi tarafından  kahvaltı etkinliği düzenlendi.

May

8. Sınıf öğrencilerimize LGS kapsamında deneme sınavları yapıldı. Sınav sonuçlarına göre öğrencilerin performans değerlendirmeleri yapıldı. Değerlendirme sonuçları öğrenci ve velilere WhatsApp üzerinden bildirildi.

May

Okulumuzda öğrencilerimize İslam Medeniyetini tanıtmak amaçlı en kutsal şehirlerden olan Kudüs hakkında program yapıldı. Kudüs ten bir öğretim görevlisi öğrencilerimize Kudüs'ü tanıttı. Ayrıyeten  bu kapsamda öğrencilerimiz kutsal mekanlar ile ilgili maket çalışması ve hat uygulamaları yaptılar.

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün" 40 ayet 40 Hadis  Yarışmaları" kapsamında okulumuzda düzenlenen yarışmada  7 /A sınıfından Reyyan el-Ali isimli öğrencimiz "40 Ayet"in tamamını ezberleyerek 1. olmayı hak etmiştir. Öğrencimizi tebrik ederiz.

May

Okulumuz Fotoğrafçılık Kulübü öğrencileri danışman öğretmenimiz Zekeriya Budak rehberliğinde "Manzara ve İlkbahar "konulu fotoğraf  çalışmalarını gerçekleştirdiler.

May

Hedef LGS 2023 kapsamında okulumuzda 8. sınıflarımıza LGS provası gerçekleştirildi. 21 Mayıs Pazar günü tam günüd ve saatinde birebir LGS sınavı provası yapıldı. İkincisi de 27 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Okulumuzda yapılan spor turnuvalarında başarılı olan öğrencilere ödülleri verildi.

May

Ömer Cemile Güler İHO öğrencilerimizle engelliler haftası etkinlikleri kapsamında Prof. Dr. Mithat Eser hocamızın Engelli Sahabiler konulu konferansını dinledik.