Şbt

08/02/2022 Güvenli internet gününde okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Selma Gül ve Matematik Öğretmeni Nesli Zeynep Uyar, eTwinning projesi kapsamında öğrencileri ile RTÜK Üst Kurul Uzman Yardımcısı Ferza Demirkan'ın vermiş olduğu seminere katıldı.

Ock

Okulumuz 6.sınıflarında Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce hazırlanan"Tartışarak Anlaşıyoruz Münazara Etkinliği"yapıldı. Ocak Ayı konularıyla öğrencilerimiz  tartışarak bilgilerini tazelediler.

Medeniyetimizin beşiği olan önemli şehirlerin, Müslümanların ortak değeri olan mukaddes mekanların tanıtımında bu ay öğrencilerimize "BUHARA" şehri tanıtıldı.

Okulumuz Öğretmeni Ümmügülsüm Kılınç'ın "Kitapların Işığında Buluşalım" eTwinning projesi çerçevesinde ekim ayı yazarlarıyla ilk söyleşilerini  gerçekleştirdiler.