May

Genç Nida Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nda öğrencimiz Hensa Razi bölge finalinde ikinci olmuştur. Öğrencimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Öğrencilerimizin Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Kur'an'ı Kerim, Peygamberimizin hayatı ve Temel Dini bilgiler derslerinde edindikleri kazanımları pekiştirmek, düşünce dünyamızın kilit taşı olup dini, ahlâkî ve kültürel birikimini taşıyan ve günlük yaşamda yaygın olarak kullanılan kavramları doğru şekilde kullanmalarını sağlamak için 5. ve 8. sınıf düzeylerinde farklı etkinlikler yapıldı. 5. Sınıflarda bu kavramlar kart oyunları ile, 8. sınıflarda ise tabu oyunu ile eğlenceli şekilde işlenmiştir.

Nis

Öğrencilerimizin Mesleki Gelişim Alanında  Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerimizden Emine Yağcılar, Tuğba Şimşek Eğri ve Arapça öğretmenimiz Züleyha Aydın ‘ın hazırlamış olduğu “Kadir Gecesinin Önemi” proğramı okulumuz sedirli sınıfında gerçekleştirildi.

Nis

Okulumuz Masa Tenisi Takımı 2022-2023 Konya İli Küçük Kızlar Masa Tenisi Müsabakaları Konya İkincisi oldu.

Mrt

Mahmut Sami Ramazanoğlu AİHL ögrencileri mesleki rehberlik kapsamında 8. sınıf öğrencilerimize okullarını tanıttılar.

Mrt

Okulumuzda Mart ayı KTS kapsamında "Hayırda Yarışanlar"etkinliği gerçekleştirildi.Bu amaçla okulumuz Sosyal Etkinlikler Kulübüyle işbirliği halinde " Cuma günleri "Sadakanı Ver Muradına Er" adlı bir proje yürütülmektedir.

Mrt

8. Sınıf öğrencilerimizin motivasyonunu arttırmak, üst öğrenim kurumlarının tanıtılması amacıyla  lise gezileri düzenlenmiştir.

Mrt

11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı 23 Mart Perşembe günü başlıyor.

Mrt

6. Sınıflar arası namaz konulu bilgi yarışması yapıldı. Yarışmaya katılan tüm sınıflarımıza teşekkür ederiz. Yarışmada 1. olan 6-F sınıfımızı da tebrik  ederiz. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkürler.

Mrt

Sedep kapsamında düzenlenen "Fikirler Konuşuyor"münazara yarışmasında okulumuz Ömer Cemile Güler İHO, Türkçe öğretmeni Zehra GÜLSEVEN ve öğrencileri eşliğinde  üst tura geçmeyi başarmıştır.Tebrik ediyoruz.

Mrt

Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Sena Küçük Okulumuzda "İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy" konulu konferans verdi. Konferansta İstiklal Marşı'nın yazılış aşamasında ülkemizin manevi atmosferi, Mehmet Âkif'in örnek şahsiyeti ve edebi kişiliği, İstiklal Marşı'mızdaki derin manalar üzerinde duruldu. Öğrencilerimizin ilgiyle dinledikleri konferans için Sayın Dr. Sena Küçük hocamıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mrt

KTS kapsamında okulumuzda düzenlenen öğrenci-yazar buluşmasında öğrencilerimiz Eğitimci ve Yazar Mehmet Ali İNAN ile sohbet etme ve kitapları üzerine konuşma fırsatı buldu.

Mrt

14 Mart Dünya Pi Günü okulumuz matematik öğretmenleri ve öğrencilerimiz tarafından çoşkuyla kutlandı.

Mrt

Okulumuzda kutsal mekanları tanıtmak için Gazzeli öğretim görevlisi misafirimiz Nahla Alhirtani yi misafir ettik. Kudüs kentinin tarihini ve önemini bizler için anlattı. Emeği geçen Züleyha Aydın, Ayhan Çakıllı ve Ayşe Selçuk Bircan hocalarımıza teşekkür ederiz.

Mrt

Milletimizin azim ve kararlılıkla sürdürdüğü Kurtuluş Savaşı yıllarında Mehmet Akif Ersoy tarafından yazılan 12 Mart 1921'de Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından İstiklal Marşı olarak kabul edilmişti.  Marşı'mızın Kabul edilişinin 104. yıldönümü okulumuzda hazırlanan programla kutlandı.