Mrt

12 Mayıs 2024 Pazar Günü okulumuzda 5. Sınıfa kayıt yaptıracak kız öğrenciler için hazırbulunuşluluk sınavı yapılacaktır. Sınav  başvuru formuna buradan ulaşbilirsiniz

Mrt

Okulumuz 2024-2028 Stratejik Planımızı hazırlıyoruz. Öğrenci, veli ve öğretmenlerimiz için hazırladığımız  anketlerimize buradan ulaşabilirsiniz.

Mrt

Türkçe dersi Milli Kültür temasi kapsamında 6. Sınıf ogrencilerimiz Türkçe öğretmenlerimiz Senem Alseki ve Suna Önsöz gözetiminde Sille Kültür gezisine katıldı. Müzeleri gezerek bu konuda neler yapılacağını yerinde tecrübe ettiler.

Mrt

5. Sınıf öğrencilerimizle Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’nün medeniyetimize yön veren  Mukaddes Mekanlar  Kadim Şehirler  projesi kapsamında Darü’l Mülk ,Alaaddin Cami ve Sultanlar Türbesi, Karatay Medresesi  ve Taş Bina’ yı kapsayan  Kadim Şehir Konya gezisi gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Okulumuz 7. sınıf öğrenci velilerimizle Hedef LGS 2025 kapsamında hazırlık toplantısı gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuzda Yoğunlaştırılmış yabancı dil programı kazanım değerlendirme sınavı yapıldı.

Şbt

"Altın Günü  Değil Kitap Günü"  sloganıyla yola çıktığımız veli söyleşi günlerimizin ilkini gerçekleştirdik. Okulumuz 6. sınıf velileri ile okuduğumuz " Gerçekten Beni Duyuyor musun?" kitabının söyleşisi verimli geçti. Anne ve çocuk ilişkilerine değinen kitabımız velilerimiz tarafından beğeniyle karşılandı.

Şbt

Okulumuz öğrencileri Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan (ISS) Türkiye'nin ilk astronotu Alper GEZERAVCI ile telsizle görüşmenin heyecanını yaşadı. Okulumuzun seminer salonunda hazır bulunan öğrencilerimiz, ISS ile kurulan telsiz görüşmesinde Gezeravcı'ya merak ettiklerini sordu. Tüm soruları cevaplayan Gezeravcı, yaptığı çalışmaları ve ISS'deki ortamı anlattı.

Kitap Okuma Kulübü’nün “Ailemle Okuyorum”etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz “Tuhaf Bilimler Akademisi” kitabını anneleriye birlikte okudu. Kahvaltıda bir araya gelen velilerimiz ve öğrencilerimiz; annesinin gözünden dünyanın en zeki çocuğu olan Nadir’in sürekli test çözülen, arkadaşlık kurmanın zaman kaybı olarak görüldüğü, gülmenin yasak olduğu Bilimler Akademisinde yaşadıklarını birlikte değerlendiler.

"100 100'e Yüz Çocuk Oyunu" projesi kapsamında ders kazanımlarımızı oyunla bütünleştirdik, farklı bir hikaye çalışması yaptık.

Hedef LGS 2024 kapsamında 8. Sınıf öğrencilerimize motivasyon amaçlı  "Türkiye Selçuklu Hanedan Sergisi" gezisi düzenlendi.

"Anadolu Mektebi Ortaokul Okuma Programı" Kapsamında okulumuzda Türkçe öğretmenimiz Mehmet Alim KONUKÇU ve bu programa gönüllü bir şekilde katılan öğrencilerimizle kitap okuma faaliyetlerimiz devam etmektedir.

Selçuklu Belediyesi tarafından başlatılan 2. El Pazarına Ömer Cemile Güler İmam Hatip Ortaokulu olarak katılım sağladık. Tüm geliri Gazzeli çocuklara bağışlanacak olan standımıza ilgi yoğundu. Desteklerini esirgemeyen tüm veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda Genç Nida Kur-an’ı Kerim’i  Güzel Okuma yarışması yapıldı. Yarışmada dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi. Kendilerini tebrik ediyoruz.

Okulumuz 8. sınıf öğrencileri ekim ayında okudukları “Tuhaf Bilim Akademisi” kitabının yazarı Şöhret Doğruyol Sağbaş ile çevrimiçi söyleşi yaptılar.